Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا آذربایجان غربی، حسن انتظار در دیدار تیم اقتصادی دیاربکر ترکیه با هیات رئیسه اتاق بازرگانی ارومیه با اشاره به ظرفیت های استان آذربایجان‌غربی برای توسعه همکاری های دو جانبه گفت: با توجه به امنیت موجود در ۲ کشور و انعقاد قرارداد همکاری اقتصادی بین دو کشور ایران و ترکیه تا سقف ۳۰میلیارد دلار، نقش اتاق های بازرگانی طرفین برای رسیدن به این هدف پررنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بحث سرمایه گذاری و امنیت سرمایه گذاران، دولت ایران آماده همکاری در این زمینه را داراست.

رئیس اتاق بازرگانی ارومیه خاطر نشان کرد: تجارت و اقتصاد بین دو کشور، باید دو طرفه باشد که به عنوان مثال سفر ۵۴۰ هزار ایرانی طی ۷ماه نخست سال ۹۶ به استان وان ترکیه باید از طرف ترک نیز به منظور دیدار از قسمت‌های توریستی و تاریخی ایران، به کشورمان و استان آذربایجان غربی سفر کنند.

انتظار اضافه کرد: هیات تجاری اتاق بازرگانی ارومیه اواسط بهار سال آینده به استان دیاربکر ترکیه سفر خواهد کرد تا در زمینه‌ گسترش روابط با مقامات این منطقه دیدار کند.

 

خبرنگار: علی غیور

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۵۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله بخش ظهر دوشنبه در جلسه هم اندیشی با رئیس و معاونان دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برای چهار پروژه شیلاتی استان که شامل ایجاد شهرک ماهیان زینتی، ایجاد مجتمع های آبزی پروری در حاشیه اهرچای تا قره سو، امکان سنجی ایجاد مجتمع پرورش ماهیان خاویاری حاشیه قزل اوزن و گیوی چای اعتبارات لازم اخذ شده است.

وی طرح های مطالعاتی حوزه شیلات در شهرک سامیان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در خصوص شهرک ماهیان زینتی و پرورش زالو و جلبک کارهای شاخصی انجام شده و با راه اندازی این طرح می توان تولید و پرورش ماهیان زینتی را به ۱۶میلیون قطعه ارتقا داد.

مدیرکل شیلات استان تولید جلبک در حوزه دانش بنیان را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه کشورمان در این خصوص وارد کننده است با تحقق برنامه مطالعاتی و اجرای آن می توان نه تنها نیاز کشور را تامین کرد بلکه طبق این مطالعات تا ۶۰ تن جلبک از مزارع استان برداشت کرد.

اله بخش خواستار توجه ویژه به بحث آموزش در حوزه شیلات شد و افزود: با توجه به توسعه این صنعت در استان اردبیل آموزش حوزه شیلات هم ضروری به نظر می رسد چرا که لازم است به صورت علمی هم به این حوزه ورود پیدا کنیم.

کد خبر 6098258

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • بازدید هیات اعزامی از کشور عراق از توان تولیدی و صادراتی استان آذربایجان غربی در محصول سیب 
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم